رابین ویزا
منو موبایل

رابین ویزا

نمایشگاه عرب‌پلاست در دبی

هفدهمین دوره نمایشگاه «عرب‌پلاست» در دبی توسط شیخ حشر آل مکتوم افتتاح شد

شیخ حشر آل مکتوم، رئیس مؤسسه رسانه‌ای دبی، روز سه‌شنبه هفدهمین دوره نمایشگاه «عرب‌پلاست ۲۰۲۵» را در مرکز بین‌المللی کنوانسیون و نمایشگاه دبی افتتاح کرد.

این نمایشگاه بزرگ‌ترین رویداد منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا در حوزه پلاستیک، پتروشیمی، لاستیک، صنایع پایدار و اقتصاد چرخشی است.

شیخ حشر آل مکتوم در بازدید از این نمایشگاه که شامل ۱۲ پاویون بین‌المللی از جمله پاویون‌های امارات متحده عربی، عربستان سعودی، آلمان، ایتالیا، چین و هند است، جدیدترین فناوری‌های ارائه‌شده در این حوزه‌ها را بررسی کرد. همچنین، وی توضیحاتی از سوی مقامات شرکت‌های بزرگ فعال در حوزه پتروشیمی و پلاستیک از کشورهای عربی، خلیجی و اروپایی دریافت کرد.

وی با اشاره به اهمیت برگزاری این نمایشگاه در دبی گفت: «برگزاری هفدهمین دوره نمایشگاه عرب‌پلاست در دبی نشان‌دهنده موقعیت پیشرو این امارت به‌عنوان یک مقصد ممتاز برای سازماندهی نمایشگاه‌های بزرگ و همچنین یک بازیگر کلیدی در خدمت به صنعت، فناوری‌های مدرن، و همکاری‌های صنعتی و اقتصادی است. دبی به‌عنوان یک مرکز برجسته، افراد صنعتی، بازرگانان و سرمایه‌گذاران با علایق و زمینه‌های کاری متنوع را گرد هم می‌آورد.»

شیخ حشر آل مکتوم افزود که نمایشگاه عرب‌پلاست از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است چرا که از صنایع پتروشیمی، پلاستیک و لاستیک پشتیبانی می‌کند؛ صنایعی که به‌عنوان یکی از عوامل اصلی رشد اقتصادی در کشورهای مختلف جهان شناخته می‌شوند. وی همچنین به نقش این نمایشگاه در تقویت مشارکت‌های بین‌المللی و ارائه یک پلتفرم استراتژیک برای بررسی راه‌حل‌های پیشرو و فناوری‌های پیشرفته اشاره کرد که در توسعه این حوزه حیاتی نقش دارند.

وی از جایگاه جهانی این نمایشگاه و افزایش تعداد کشورهایی که سال به سال در آن شرکت می‌کنند، تمجید کرد. شیخ حشر آل مکتوم همچنین به تلاش‌های نمایشگاه در دوره جدید خود برای حمایت از شیوه‌های پایدار در صنایع پتروشیمی و پلاستیک، بهره‌گیری از فناوری‌های دوستدار محیط زیست و تقویت برنامه‌های بازیافت و اقتصاد چرخشی اشاره کرد.

مشارکت بیش از ۷۵۰ غرفه‌دار از ۳۵ کشور

نضال محمد قدر، مدیر نمایشگاه، اعلام کرد که بیش از ۷۵۰ غرفه‌دار از ۳۵ کشور عربی، اروپایی و آسیایی از جمله امارات متحده عربی، عربستان سعودی، عمان، اتریش، چین، مصر، آلمان، ایتالیا، هند، کره جنوبی، سوئیس، ویتنام و اردن در این رویداد شرکت دارند. این نمایشگاه تا ۱۹ دی ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.

وی افزود که محصولات پتروشیمی و مشتقات نفت و گاز در تمامی انواع محصولات روزمره مانند بسته‌بندی، پلاستیک، پوشاک، مواد شوینده و تایرها استفاده می‌شوند. به گفته وی، بر اساس مطالعه‌ای که توسط آژانس بین‌المللی انرژی انجام شده، پتروشیمی‌ها به بزرگ‌ترین عامل افزایش تقاضای جهانی نفت تبدیل شده‌اند.

مدیر نمایشگاه تأکید کرد که صنایع پلاستیک و پتروشیمی به یکی از بخش‌های پیشرو در اقتصاد کشورهای تولیدکننده نفت در سال‌های آینده تبدیل خواهند شد.

اهمیت اقتصاد چرخشی و صنایع پایدار

این نمایشگاه در دوره جدید خود تمرکز ویژه‌ای بر اقتصاد چرخشی، بازیافت و استفاده از فناوری‌های پایدار دارد. هدف از این رویکرد، کاهش اثرات زیست‌محیطی و ارتقای بهره‌وری منابع است. این امر می‌تواند نقش کلیدی در کاهش وابستگی به نفت و گاز و تقویت مشارکت‌های بین‌المللی در حوزه پتروشیمی ایفا کند.

نمایشگاه عرب‌پلاست، به‌عنوان یک پلتفرم استراتژیک، فرصت‌هایی برای سرمایه‌گذاری، ایجاد شراکت‌های جدید و تبادل دانش و فناوری بین کشورهای مختلف فراهم می‌کند و نقش مهمی در توسعه پایدار صنایع مرتبط با پتروشیمی و پلاستیک دارد.

مطالب مرتبط

آخرین فرصت موزه لوور ابوظبی

” شاهکارهای گرانبهای موزه لوور ابوظبی که به زودی از اینجا می‌روند!” نمایشگاه پست‌امپرسیونیسم در موزه لوور ابوظبی: یک شانس …

4 دقیقه مطالعه مشاهده

امارات و نقش AI در درمان سرطان

“امارات متحده عربی: پیشگامی در استفاده از هوش مصنوعی برای درمان و جلوگیری از سرطان” امارات متحده عربی به‌عنوان یکی …

4 دقیقه مطالعه مشاهده

شاهکار جدید امارات

 “امارات با استفاده از هوش مصنوعی در بارورسازی ابرها، به‌طور چشمگیری بارش باران را افزایش می‌دهد!” در یک اقدام پیشگامانه، …

3 دقیقه مطالعه مشاهده

دیدگاهتان را بنویسید

درخواست مشاوره